Lyssna på dagens andakt här

kom till elimkyrkans facebooksida här

Uppdaterad information om Elimkyrkans verksamhet

På grund av den ökade spridningen av Coronaviruset, folkhälsomyndighetens rekommendationer och på grund av den riskgrupp som besöker Elimkyrkans öppna samlingar har vi för tillfället stängt all verksamhet som vanligtvis förekommer i Elimkyrkans lokaler. Vi kommer dock fortsätta att sända gudstjänster, andakter och information på våra sociala plattformar. Vi beklagar detta och ber ivrigt att detta ska vara kortvarigt. Håll utkik på Elimkyrkans facebooksida och youtubekanal där vi kommer att livesända gudstjänster och ge ut information.

Välkommen till en kyrka mitt i Eskilstuna

Elimkyrkan är en centralt belägen församling i Eskilstuna tillhörande samfundet Equmeniakyrkan med rötter inom Baptismen. Vi är en internationellt präglad gemenskap med Gudstjänster på olika språk. Här på hemsidan kan du läsa mer om vilka vi är och hur du kan komma i kontakt med oss. Välkommen att besöka någon av våra samlingar.

Verksamheter

kommande händelser

• Gudstjänst
    söndag 26 september 2021 | 11:00 - 13:00

Välkommen till Gudstjänst 11.00
    Erik Lindberg predikar
    Musik: Cornelia Landberg

Besök www.elimkyrkan.com, på facebook.com/elimeskilstuna, se gudstjänsten på Elimkyrkans youtubekanal

• Mirakelonsdag från Elimkyrkan Eskilstuna
    onsdag 29 september 2021 | 19:00 - 20:00

Välkommen på en kväll fylld av bön och lovsång.
    Du kan delta på plats i Elimkyrkan och digitalt på www.elimkyrkan.com