Lyssna på dagens andakt här

kom till elimkyrkans facebooksida här

Uppdaterad information om Elimkyrkans verksamhet

På grund av den ökade spridningen av Coronaviruset, folkhälsomyndighetens rekommendationer och på grund av den riskgrupp som besöker Elimkyrkans öppna samlingar har vi för tillfället stängt all verksamhet som vanligtvis förekommer i Elimkyrkans lokaler. Vi kommer dock fortsätta att sända gudstjänster, andakter och information på våra sociala plattformar. Vi beklagar detta och ber ivrigt att detta ska vara kortvarigt. Håll utkik på Elimkyrkans facebooksida och youtubekanal där vi kommer att livesända gudstjänster och ge ut information.

Välkommen till en kyrka mitt i Eskilstuna

Elimkyrkan är en centralt belägen församling i Eskilstuna tillhörande samfundet Equmeniakyrkan med rötter inom Baptismen. Vi är en internationellt präglad gemenskap med Gudstjänster på olika språk. Här på hemsidan kan du läsa mer om vilka vi är och hur du kan komma i kontakt med oss. Välkommen att besöka någon av våra samlingar.

Verksamheter

kommande händelser

• Storbönemöte i pingstkyrkan
    onsdag 28 september 2022 | 18:30 - 19:30

Välkommen på ekumeniskt storbönemöte i Pingstkyrkan Eskilstuna. Hans Weichbrodt delar ett ord till oss och vi samlas kring tillbedjan.
    Adressen är Smedjegatan 23, Eskilstuna

• Fredagskul!
    fredag 30 september 2022 | 18:00 - 19:30

Vi träffas i Elimkyrkan och har roligt tillsammans! Det blir lekar, aktiviteter, andakt och fika! För dig mellan 3-12 år, välkommen

• Elim ung
    fredag 30 september 2022 | 20:00 - 22:30

En träff för ungdomar och unga vuxna! Vi har ungdomsmöte, aktiviteter och nattcafé. Välkommen!